Een podcast over koppels. Echte koppels. 

In de podcast 'Over Ons' gaat relatietherapeut Katrien Koolen langs bij Vlaamse koppels met kinderen. Ze spreekt met elke partner apart over hoe ze elkaar vonden, hoe ze zich vermenigvuldigden en hoe ze elkaar vasthouden in de spits van hun leven. Luister mee naar de uitdagingen die deze koppels ervaarde doorheen hun samenzijn en hoe ze erin slagen elkaar telkens weer terug te vinden. Elk koppel spreekt vanuit hun realiteit, hun leven met kinderen. Het resultaat is een ontroerende en inspirerende reis doorheen de tijd en de liefde.
Aflevering 1: Elisabeth en Vincent


Ze leerden elkaar kennen op de schoobanken en enkele jaren later vormen ze een vierkoppig gezin. 
Over camions van liefde, over fuck you's met een uitroepteken, over kapot moe zijn en baby's die veel huilen. 


Aflevering 2: Frank en Silke
Frank en Silke leerden elkaar kennen op het werk, als collega's in een callcenter te Hasselt. Ondertussen hebben ze twee puberzonen en een pleegzoon.  Over terugkijken op meer dan twintig jaar samen. Over verwijdering als koppel. Over dromen. Over een tas koffie om 16u. 

Aflevering 3: Tom en Uwe

Tom en Uwe leerden elkaar kennen in hun jonge jaren. Zij 12 jaar,  hij 15 jaar. Maar niet enkel hun jonge leeftijd stelde hun relatie op de proef. 

Over bliksem(s).  Over goei warme zomers. Over rode wijn. Over bibber knieën. Over een bevalling die helemaal anders uitdraait dan verwacht 

Video Aspect Ratio: 4:1

Wat je hoort in de podcast is maar een deel van het verhaal. 

De rauwe interviews waarvan de podcast gemaakt wordt, zitten vol met extra mooie boodschappen en verhalen.

Ook deze kan je beluisteren voor een kleine bijdrage van 9,99 euro. Deze bijdrage zorgt ervoor dat ik de podcast kan blijven maken. 

- Onbeperkt beluisterbaar 

- Te beluisteren op een online platform (dat ook via een app op je gsm kan)  of op te laden via een link in Spotify/Apple podcast